Historien om Sand køreskole

Kenneth Sand Køreskole er én af Aalborgs ældste og mest velrenommerede køreskoler, med kørekort til alle kategorier og vores køretøjer har været en naturlig del af Aalborgs gadebillede gennem næsten 60 år. Som søn af Poul Sand er Kenneth Sand anden generation i branchen.

Med vores mangeårige erfaring ved vi, hvad der skal til for at gøre dig klar til trafikken

Hos os handler det ikke blot om at du skal bestå en prøve, men om at du skal blive en god bilist!

Det siger vores kunder​

"Kæmpe anbefaling herfra!"

Det har været så sjovt og lærerigt at møde til teoritimerne, selv om aftenen. Kenneth formår altid at fortælle sjove historier fra hans liv som kørelærer. Jeg kommer vildt meget til at savne at skulle være i selvskab med Kenneth.

Jeg vil klart anbefale hvem som helst at tage kørekort ved Kenneth, da han er så dygtig til at imødekomme hver enkelt elevs behov. Kæmpe go herfra

Sarah Amsler

"Mine varmeste anbefalinger"

Kenneth er en ekstrem dygtig kørelærer, som har en naturlig og effektiv måde at formidle sin viden på samt en god sans for mennesker, som gør ham til en rigtig dygtig kørelærer. Kenneth mødte mig med stor tålmodighed og gjorde mig tryg i trafikken. Tak Kenneth!

Hvis du søger efter en kørerlærer, som er kompetent, tålmodig, ærlig og med humor, så er Kenneth den rigtige lærer for dig.

Fem stjerner herfra! 🌟

Ani Surudzhiyska Frandsen

"Tryg i bilen"

Jeg anbefaler Kenneth Sands køreskole. Han er en mand med god humør, og han gør teoriundervisningen sjovere og en del hyggeligere. Han har styr på alt, og han får dig til at føle dig tryg i bilen. Har helt klart ikke fortrudt, at jeg valgte Kenneth.

Emil Madsen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

✔️Eksisteret siden 1967

✔️Kørerlærer i 27 år

✔️Har givet kørekort til flere generationer

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firma

Kenneth Sand Køreskole ApS 

CVR: 10153352

Kontakt

Mail: info@kennethsand.dk

Telefon: 30 62 36 07

fb Følg med på Facebook