B – Personbil priser

Vi givet kørekort til flere generationer.

Lovpakke / grundpakke

​Teorikursus, manøvrebane inkl. 4 kørelektioner, 15 kørelektioner på vej, mørkekørselskursus samt køreteknisk kursus inkl. 4 kørelektioner.

Pakkepris (hvis du tager det hele samlet)kr.15.845
Prøvegebyr (statsafgift) kr. 1170,-​
​Leje af skolevogn til praktisk prøve kr. 1000,-​
Evt. repetitionslektioner i kørsel ( lektioner á 45 min.)​kr. 660,-​​
Adm.gebyr ved bestilling af ny prøve.kr. 200,-

Alle ovenstående priser er inkl.moms. Det skal bemærkes, at grundpakken indeholder Kørekortbekendtgørelsens minimumskrav for en forsvarlig køreuddannelse. Det er elevens individuelle forhold og formåen, der afgør om der er behov for eventuelle repetitionslektioner. Eventuelle ekstra kørelektioner medfører også en forhøjelse af prisen.

Tilmeld dig her. Vi svarer samme dag​

Vores hold er generelt overbooket, derfor er det en god ide du allerede nu bliver skrevet op!

Det siger vores kunder

null

``Kæmpe anbefaling herfra!``

Det har været så sjovt og lærerigt at møde til teoritimerne, selv om aftenen. Kenneth formår altid at fortælle sjove historier fra hans liv som kørelærer. Jeg kommer vildt meget til at savne at skulle være i selvskab med Kenneth.

Jeg vil klart anbefale hvem som helst at tage kørekort ved Kenneth, da han er så dygtig til at imødekomme hver enkelt elevs behov. Kæmpe go herfra

Sarah Amsler

null

``Mine varmeste anbefalinger``

Kenneth er en ekstrem dygtig kørelærer, som har en naturlig og effektiv måde at formidle sin viden på samt en god sans for mennesker, som gør ham til en rigtig dygtig kørelærer. Kenneth mødte mig med stor tålmodighed og gjorde mig tryg i trafikken. Tak Kenneth!

Hvis du søger efter en kørerlærer, som er kompetent, tålmodig, ærlig og med humor, så er Kenneth den rigtige lærer for dig.
Fem stjerner herfra!

Ani Surudzhiyska Frandsen

null

``Tryg i bilen``

Jeg anbefaler Kenneth Sands køreskole. Han er en mand med god humør, og han gør teoriundervisningen sjovere og en del hyggeligere. Han har styr på alt, og han får dig til at føle dig tryg i bilen. Har helt klart ikke fortrudt, at jeg valgte Kenneth.

Emil Madsen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Tilmelding Priser
(+45) 30 62 36 07
info@kennethsand.dk