B – Personbil

Vi har eksisteret siden 1967.

B – Personbil

​Når du har besluttet dig for at tage kørekort, er det vigtigt at få valgt den køreskole der er den rigtige for dig. Den køreskole der kan lære netop dig, at begå dig bedst muligt i trafikken af hensyn til din egen og andres sikkerhed.

Vi har valgt at lave relativt små teorihold så der bliver mere tid til den enkelte elev. Du vil desuden ALTID have samme kørelærer gennem hele forløbet, dvs både i teorilokalet og i skolevognen. Dette er en fordel for dig, idet vi nemt kan drage paralleller mellem teori- og praktisk undervisning. Jo mere tryg du føler dig, jo nemmere har vi ved at lære dig at køre bil.

Vi vægter endvidere at vores undervisning er underholdende, for selvom færdselsteori er en alvorlig sag kan man faktisk godt have det sjovt mens man lærer det.

Vi har valgt at holde ekstra teorilektioner i forhold til lovens krav. Noget der er medvirkende til at netop din teoriprøve gerne skulle blive en succesoplevelse i første forsøg. De ekstra teorilektioner er naturligvis uden beregning for dig.

For at få kørekort til personbil kræver kørekortbekendtgørelsen som minimum følgende:

– 29 teorilektioner samt 24 kørelektioner. De 24 kørelektioner er fordelt på 4 lektioner på lukket øvelsesplads, 16 lektioner på vej inkl. mørkekørsel samt 4 på køreteknisk anlæg.

Hver lektion har en varighed på 45 minutter.

Øvelseskørsel kan tidligst påbegyndes 3 mdr. før du fylder 18 år.​​

Kørekort til 17 årige

Vi tilbyder naturligvis også kørekort til 17 årige. Du kan starte på forløbet når du er 16 år og 9 måneder og kan aflægge køreprøve på din 17 års fødselsdag. Der er imidlertid nogle forholdsregler du skal være opmærksom på, idet du kun må føre bilen sammen med en ledsager indtil du fylder 18 år.

Tryk her for at få helt styr på reglerne.

Tilmeld dig her. Vi svarer samme dag​

Vores hold er generelt overbooket, derfor er det en god ide du allerede nu bliver skrevet op!

Det siger vores kunder

null

``Kæmpe anbefaling herfra!``

Det har været så sjovt og lærerigt at møde til teoritimerne, selv om aftenen. Kenneth formår altid at fortælle sjove historier fra hans liv som kørelærer. Jeg kommer vildt meget til at savne at skulle være i selvskab med Kenneth.

Jeg vil klart anbefale hvem som helst at tage kørekort ved Kenneth, da han er så dygtig til at imødekomme hver enkelt elevs behov. Kæmpe go herfra

Sarah Amsler

null

``Mine varmeste anbefalinger``

Kenneth er en ekstrem dygtig kørelærer, som har en naturlig og effektiv måde at formidle sin viden på samt en god sans for mennesker, som gør ham til en rigtig dygtig kørelærer. Kenneth mødte mig med stor tålmodighed og gjorde mig tryg i trafikken. Tak Kenneth!

Hvis du søger efter en kørerlærer, som er kompetent, tålmodig, ærlig og med humor, så er Kenneth den rigtige lærer for dig.
Fem stjerner herfra!

Ani Surudzhiyska Frandsen

null

``Tryg i bilen``

Jeg anbefaler Kenneth Sands køreskole. Han er en mand med god humør, og han gør teoriundervisningen sjovere og en del hyggeligere. Han har styr på alt, og han får dig til at føle dig tryg i bilen. Har helt klart ikke fortrudt, at jeg valgte Kenneth.

Emil Madsen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Tilmelding Priser
(+45) 30 62 36 07
info@kennethsand.dk