Bep – Kontrollerende køreprøve/generhvervelse

Vi givet kørekort til flere generationer.

Bep – Kontrollerende køreprøve/generhvervelse

Er du blevet idømt en kontrollerende køreprøve, eksempelvis for at køre for stærkt, er det vigtigt at du forstår alvoren i det. En kontrollerende køreprøve består både af en teori- og en køreprøve.

​Du har typisk 3 mdr. fra du har modtaget brevet fra politiet til begge prøver skal være gennemført.

Bestås prøverne ikke i første forsøg bliver din førerret inddraget og du har ikke lov til at køre bil førend prøverne er bestået.

​Bestås prøverne ikke senest i andet forsøg, får du kun førerretten tilbage til personbil.

Ovenstående betyder, at såfremt du har kørekort til eksempelvis A(mc), B(personbil) og C(lastbil) og IKKE består teori- eller køreprøven senest i andet forsøg, får du kun førerretten igen til personbil når prøverne er bestået.

For at få kørekortet igen til A(mc) og C(lastbil) skal du bestå en ny teori- og køreprøve til begge kategorier.​

  • Det skal pointeres at der ikke er undervisningspligt ved kontrollerende køreprøver.
  • Du må gerne selv lære teorien derhjemme og gå op til en teoriprøve uden at have været i forbindelse med en kørelærer.
  • Absolut den billigste løsning, der dog ret hurtigt kan ende med at blive en meget dyr løsning hvis du ikke består!​

​Har du haft kørekort i under 3 år vil en betinget frakendelse af førerretten medføre at du bliver idømt et kørselsforbud, hvilket betyder at du skal afleverere dit kørekort til politiet indtil du har bestået en teori- og en køreprøve.​

Førend du kan aflægge teori- og køreprøve skal du have gennemført SÆRLIG KØREUNDERVISNING hos en kørelærer. Det vil sige at du skal have undervisning i 7 teorilektioner og 8 kørelektioner.​

Tilmeld dig her. Vi svarer samme dag​

Vores hold er generelt overbooket, derfor er det en god ide du allerede nu bliver skrevet op!

Det siger vores kunder

null

``Kæmpe anbefaling herfra!``

Det har været så sjovt og lærerigt at møde til teoritimerne, selv om aftenen. Kenneth formår altid at fortælle sjove historier fra hans liv som kørelærer. Jeg kommer vildt meget til at savne at skulle være i selvskab med Kenneth.

Jeg vil klart anbefale hvem som helst at tage kørekort ved Kenneth, da han er så dygtig til at imødekomme hver enkelt elevs behov. Kæmpe go herfra

Sarah Amsler

null

``Mine varmeste anbefalinger``

Kenneth er en ekstrem dygtig kørelærer, som har en naturlig og effektiv måde at formidle sin viden på samt en god sans for mennesker, som gør ham til en rigtig dygtig kørelærer. Kenneth mødte mig med stor tålmodighed og gjorde mig tryg i trafikken. Tak Kenneth!

Hvis du søger efter en kørerlærer, som er kompetent, tålmodig, ærlig og med humor, så er Kenneth den rigtige lærer for dig.
Fem stjerner herfra!

Ani Surudzhiyska Frandsen

null

``Tryg i bilen``

Jeg anbefaler Kenneth Sands køreskole. Han er en mand med god humør, og han gør teoriundervisningen sjovere og en del hyggeligere. Han har styr på alt, og han får dig til at føle dig tryg i bilen. Har helt klart ikke fortrudt, at jeg valgte Kenneth.

Emil Madsen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Tilmelding Priser
(+45) 30 62 36 07
info@kennethsand.dk